Wandelen

Ons kerkje staat in het buitengebied. Een heerlijke plek met veel groen. Buiten zijn in dit groene gebied brengt je terug naar je eigen natuur, je eigen staat van zijn. En als het weer het een beetje toelaat, is het dus heel fijn om daar lekker te vertoeven.

We kunnen samen een wandeling maken op wandelpaden of een stukje daarbuiten. Onderweg maken we contact, met en zonder woorden, en met elkaar en met ons zelf. Dit opent nieuwe wegen naar inzicht. We kijken wat zich aandient en wanneer het wenselijk is, stoppen we even en maken we bewust contact met ons onbewuste om te vragen wat die ons wil vertellen.

Zo’n wandeling kan een heel bijzondere ingang zijn voor een diep helingsproces. Genieten gewoon! Het hoeft niet zwaar te zijn om diep te gaan en inzicht te krijgen, integendeel….

Wanneer je liever niet wandelt, maar toch graag buiten bent, kunnen we hier makkelijk een heerlijke plek vinden en daar een meditatie- of coachingssessie doen. Want je hebt gelijk, buiten is toch anders als binnen werken aan jezelf! Veel mensen, de meeste mensen, komen juist in de natuur  in contact met wie ze werkelijk zijn.

Daarbij is ons kerkje, zoals zoveel kerken, gebouwd op een bijzondere plek, die voor de meeste mensen meteen voelbaar is en als helend wordt ervaren. Gewoon fijn om hier te vertoeven en weer bij jezelf te komen.

(Olaf, onze hond, blijft tijdens deze momenten lekker binnen. Die krijgt zijn eigen sessie op een ander moment 🙂