Welke kracht heb je in jezelf ontdekt?

Hard werken aan jezelf om te groeien. Dat is de gangbare gedachte die gold in de oude energie. Nog steeds is het nodig om aandacht naar binnen te brengen en met jezelf aan de slag te zijn, maar het ‘harde werken’ is veranderd! Het kan goed zijn dat je nu een gedachte hebt van ‘ja, da’s lekker makkelijk’, of ‘dat kan toch niet?’. Dat is omdat je gewend bent hard te werken! Het is echt mogelijk om thema’s in heel korte tijd aan te pakken en te transformeren. Ik maak momenteel heel bijzondere dingen mee met cliënten!

Wat voorheen sessies lang duurde, kan nu in een paar minuten geheeld zijn. Dat is fijn! Het is alleen moeilijk te accepteren voor veel mensen die nog gewend zijn aan de oude energie. Maar doe het maar eens! Ervaar dat het werkt.

Welke kracht heb je in jezelf ontdekt?…
… in plaats van: Welke kracht heb je in jezelf ontwikkeld?

Voorheen werkte je aan jezelf en ontwikkelde je de krachten die voor jou werken of die je nodig hebt. Dit kan een hele zoektocht zijn en een karwei om dit te integreren. Nu, in deze tijd, mag je die krachten in jezelf onthullen en accepteren. Dit is een heel nieuwe manier van kijken en ervaren van energie. Wel is het dus nodig om JA te zeggen tegen dat wat je in jezelf hebt ontdekt. En omdat we allemaal verbonden zijn, en al onze levens verbonden zijn, is niks onmogelijk….

Behalve dat dit nieuw is en dat je dus niet gewend bent aan deze snelle manier van werken, is ook je fysieke lichaam en je brein dit niet gewend. Hierdoor kun je ontdekken dat je weer terug valt in oude patronen.

Het is dus fijn (niet altijd nodig, maar vaak wel wenselijk) om die nieuwe krachten te ankeren. Dat kan op verschillende manieren en het voert te ver om dat hier nu te bespreken. Met zo’n anker kun je snel je ontdekte kracht weer ‘activeren’.

Daarnaast is het heel wenselijk om je te ondersteunen met passende Bachbloesems. Vooral Walnut is in deze tijd perfect! Daarnaast is het mogelijk om, afhankelijk van het thema waar je mee bezig bent, andere bloesems te (laten) selecteren.

In ieder geval mag je nu dus gewoon accepteren dat je een kracht in jezelf hebt gevonden en je mag daar gewoon gebruik van maken, ook al ben je dit niet gewend. Geef jezelf toestemming in je kracht te gaan staan! Ervaar Vreugde en Liefde in je leven! Enjoy!

In Liefde, Irene

Share Button