Sessie via Skype!

Ik ben dankbaar… Gisteren een heel fijne sessie mogen doen voor iemand die medische problemen heeft, zich benauwd voelt en daarnaast het idee heeft dat hij energie oppikt van anderen.

Het was zo opvallend dat tijdens de sessie, hij meer lucht had. De benauwdheid was weg, terwijl hij toch medisch gezien werkelijk die problemen heeft die de benauwdheid verklaren. Apart toch dat het mogelijk is om middels een zo’n sessie meteen de klachten weg te nemen!
En mooi was dat er inzicht kwam in het waarom van het verdwijnen van die klachten. Dit kan hij in het dagelijks leven direct toepassen.

Nee, hij is niet meteen genezen. Maar het maakt het wel meteen een stuk draaglijker en geeft meteen meer energie om de ziekte aan te pakken, ook op fysiek niveau. En bijzonder was te merken dat de inzichten belangrijker waren dan de ziekte. Hij wilde er meteen mee aan de slag!

De sessie was eenvoudig maar diepgaand. Via Skype notabene…

Ik gun dit meer mensen. Dit is iets wat ik kan, waar ik echt goed en fijn mee kan helpen, dus ik wil dit laten weten zodat meer mensen contact op kunnen nemen.

Wil je ook een (kennismakings)sessie via Skype? Neem dan even contact op.

Tot ziens!

Share Button