Er is Werk te doen! :)

Op een of andere manier is de trilling het afgelopen jaar enorm verhoogd. Het is voelbaar in de energie. Dit houdt in dat er thema’s aangeraakt worden in jezelf die diep verborgen lagen. Die moeten nu aangepakt worden. Iedere gevoelige persoon en iedere lichtwerker ontdekt dit nu.

Dit is nu dan ook het belangrijkste Werk wat we te doen hebben. Ons zelf op die trilling zetten waar de aarde op dit moment naar toe wordt getild. Op die manier dien je de totale Schepping.

Deze energieën mogen nu uit je systeem, zodat je meer en meer afgestemd kunt worden op je Goddelijke bron, en zo op de reden van je bestaan.

We krijgen hulp vanuit die bron en van mensen in je omgeving die dit blijkbaar voelen en begrijpen, bewust of onbewust. Je kunt de hogere frequenties zelfs ook inzetten om trauma’s van vroeger (in dit of andere levens) te helen. Nu is de tijd daarvoor!

Op één of andere manier en om één of andere reden ben ik ingeseind op het moment dat de trillingen flink verhoogd zouden gaan worden, ergens in oktober/november vorig jaar. Iedere dag heb ik daarna ervaren wat er gebeurde met de energie. Ik heb dit totale proces meegemaakt en ook mogen ervaren wat dat met mij deed.

De laatste tijd gaat het echt razendsnel en gaan ook processen razendsnel. Bijna buiten ons begrip van tijd (hihi, misschien soms wel helemaal…). Eigenlijk is het allang mogelijk natuurlijk om lastige processen in een vingerknip op te lossen, alleen gaan wij met ons aardse, fysieke lichaam en onze aardse manier van denken, niet zo snel mee. Maar nu is dat blijkbaar zelfs nodig om het tempo van de energie-verhoging bij te houden. Het is mogelijk. En we merken dit soms ook al wel, dat soms dingen oplossen als sneeuw voor de zon, maar vinden het ook nog eens lastig te geloven, want we zijn het niet gewend!

Dus: laat je aardse, beperkte manier van denken NU los. Accepteer dat ook die lastige thema’s opgelost mogen worden zodat jij mee kunt in het verhogen van je trilling. Vaak is dit het wat nodig is om ook werkelijk te gaan stralen en te leven in deze tijd. Onze aarde heeft je nodig, want als geïncarneerd wezen op deze aarde ben je onderdeel van deze aarde. En spiritueel gezien BEN je de aarde…. Je gaat mee in haar flow en die gaat nu razendsnel. Verzet je er niet tegen, accepteer…

Stuur me maar een berichtje als je graag samen met mij naar jouw proces wilt kijken. De laatste tijd werk ik vooral met groepen, maar ik heb, zeker nu in deze tijd met snelle veranderingen in energie, ruimte gemaakt om ook individueel te werken. Dat bleek nodig en wenselijk te zijn, dus dat doe ik dan 🙂

Want soms is het fijn om het niet alleen te hoeven doen, ik heb ook hulp gevraagd en gelukkig ook gekregen. Het mooie van deze tijd is dat de fysieke lijntjes ook heel makkelijk te leggen zijn, zodat je makkelijk contact hebt met elkaar, mail, telefoon, skype…

Soms is het gewoon even fijn of misschien wel nodig om met een ander te kunnen praten of werken, omdat die jouw verhaal van een andere kant kan invoelen. Samen kom je dan ineens stappen verder, dat is zo fijn!

In Liefde, Irene

Share Button