Bach Bloesems

Veel heb ik ontdekt omdat ik er zelf veel baat bij had. Dat begon ooit met handanalyse, wat ik leerde kennen bij een heel fijne vrouw die me enorm hielp hiermee, en met de therapie die hierbij ontwikkeld is. Dat motiveerde me om dit verder te onderzoeken en om uiteindelijk de opleiding voor Diagnostisch Handanalist® en Transpersoonlijke Therapie te volgen.

En een hele poos terug ontdekte ik ook Bach Bloesems.

Ik ben heel erg onder de indruk van deze subtiele en tegelijk krachtige energie en heb ondervonden dat dit heel heilzaam werkt en op zo’n liefdevolle manier! Een handanalyse geeft al veel inzicht en zet processen in gang en hierbij kunnen Bach Bloesems prettig en ondersteunend werken.

Ook verraste het mij dat de grondlegger van deze therapie dezelfde gedachtegang volgt als waar ik achter sta, wat volgens mij mede de oorzaak is van deze mooie samenwerking met mijn therapie.

Zodoende moest ik er het fijne van weten en ben me hierin gaan verdiepen, met hulp van iemand die al jarenlang Bach Bloesems kent en gebruikt. Het is eenvoudig gezegd gewoon een feestje om deze Bloesems te mogen gebruiken voor je groei! Onze Aarde is prachtig… 🙂

cropped-20170508_155259.jpg

Honeysuckle hier bij ons kerkje…

Leave a Comment