Henri de Vidal

Henri de Vidal

Hier een pagina speciaal gewijd aan een goede vriend en leermeester van mij. Henri heeft mij heel veel geleerd.

Behalve dat ik zijn hoorcolleges volgde, hebben we samen veel gewandeld en gepraat over ons werk en heeft hij mij gecoacht in het opzetten van mijn praktijk. De Diagnostische Handanalyse zoals ik doe, vond hij een prachtige verrijking en hij heeft mij intensief geholpen met mijn afstudeerscriptie (Integrale therapie voor kinderen, deze naam is door Henri bedacht 🙂 ).

Toen hij zelf niet meer kon werken, verwees hij zijn cliënten naar me door, waardoor het voor mij mogelijk was om mijn praktijk echt leven in te blazen. Ook heeft hij mij na zijn dood zijn laatste (ook nog niet gepubliceerde) werk nagelaten. Voor dit alles ben ik hem enorm dankbaar. Door dit alles is mijn werk enorm verdiept!

Henri, heel veel dank voor alles. En ik mis het samen wandelen en kletsen, maar gelukkig voel je vaak nog heel nabij.

Liefs, Irene

Wanneer je bekend bent met zijn manier van werken en je wenst een regressie- of reïncarnatie-sessie, neem dan gerust contact met me op.

Integrale Therapie voor Kinderen

Een sessie