Praktische informatie

Locatie

Het kerkje waar we wonen en waar ik mijn sessies mag doen is in de buurt van Den Bosch, tussen Den Bosch en Waalwijk in. Vanaf de snelweg is het makkelijk te bereiken vanaf de A59. Met het openbaar vervoer is het wat lastiger, maar dat is ook prima te doen.

Adres: Hoge Maasdijk 9, Hedikhuizen

In ons kerkje heb ik een heerlijke ruimte waar we kunnen werken samen. Ook kunnen we hier heerlijk wandelen. Eventueel gaan we naar de Drunense Duinen. Maar vanaf ons kerkje is er ook een heerlijke wandeling te maken.

Tarieven

Uitgebreide diagnostische handanalyse®: € 85,–
Handanalyse kind: € 65.–
Handanalyse van een gezin (2 of meer personen): € 140.–
Het is prettig als je van tevoren even nadenkt over waar je inzicht in wil, zodat ik gericht kan kijken.

Sessie (coaching, dagdroomsessie, persoonlijke meditatie), duurt doorgaans anderhalf tot twee uur: € 85.–
(Korte sessie van een uur: € 55.–)

Deelname Lichtwerkgroep 15 euro

Wandelsessie: € 85.–
Denk aan fijne wandelschoenen!

Therapeutisch verhaal: € 45.–

Dyslexietherapie: Een eerste sessie is gratis.
Vervolgsessies van ongeveer anderhalf uur zijn 60 euro per keer. De duur van de begeleiding verschilt. Houd rekening met ongeveer tien sessies. (Klik hier voor meer informatie)

Jongeren, studenten en minima
Ik vind het belangrijk dat iedereen, ook diegenen die het niet zo breed hebben, een afspraak kunnen maken. In beperkte mate bied ik jongeren, studenten en minima de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een kortingstarief. Neem hiervoor contact met me op.

Een consult duurt twee uur (m.u.v. dyslexietherapie), de handanalyse of sessie zelf tot ongeveer anderhalf uur (langer is niet wenselijk, omdat het veel van iemand vergt). Mijn ervaring is dat we in deze tijd grondig en diepgaand werk kunnen doen. Wanneer je een afspraak met me hebt, zal ik me aan de eindtijd moeten houden. Om die reden wil ik je er op attent maken op tijd bij me te zijn zodat we de volledige tijd goed kunnen benutten en we de sessie niet af hoeven te breken. Houd dus rekening met bijvoorbeeld het verkeer!

Wanneer je verhinderd bent voor een afspraak, laat dit dan ten minste 24 uur van te voren telefonisch even weten (het is mogelijk de voicemail in te spreken). Vergeten afspraken of afspraken die op dezelfde dag zijn afgezegd breng ik in rekening.

Andere diensten, zoals het schrijven van een verslag, het bijwonen van een gesprek of een sessie op locatie zijn mogelijk. Hiervoor hanteer ik passende tarieven die ik op aanvraag (via e-mail) kan geven.

Neem voor workshops of lezingen even contact met me op.

En verder…

Regelmatig werk ik met mensen met een PGB. Let op: Voor begeleiding aan kinderen die hulp nodig hebben in hun leerontwikkeling gelden de tarieven zoals vermeld op www.leer-saam.nl.

Download: Algemene Voorwaarden (pdf)