Agenda


Online cursus handanalyse

Data volgen. Start waarschijnlijk 25 oktober. Is dit misschien iets voor je? Kom dan kijken bij de online kennismaking 11 oktober (zie hier onder).


Online kennismaking Handanalyse

Datum: donderdag 11 oktober 2018, 20.00 uur. (Inloop vanaf 19.45 uur)

Locatie: lekker vanuit je luie stoel thuis 🙂

Klik hier voor meer informatie!


Video conference kennismaking Handanalyse

Datum: 25 september 2018, 20.00 uur.

Locatie: lekker vanuit je luie stoel thuis 🙂

Klik hier voor meer informatie!


Lezing handanalyse

Datum: 22 februari 2018, inloop 19.45, start 20.00 uur.

Locatie: Atelier Winterdijk 30b, Waalwijk

Wil je meer weten over handanalyse? Gewoon nieuwsgierig wat je ermee kunt? Misschien omdat je overweegt een handanalyse te laten doen of misschien zelf wel een cursus of workshop te willen gaan doen? Of misschien wil je gewoon wel eens kennismaken?

Dan is deze lezing erg leuk en interessant voor je. Ik vertel in het kort hoe ik handen bekijk, waar ik op let en wat je er zoal uit kunt halen. Aan de hand van de vingerlengtes ga ik er iets dieper op in en vertel ik wat over persoonlijkheden. Ik heb de beschikking over een beamer, dus kan ik je afdrukken en handen van bekende personen laten zien, die alles perfect illustreren. En natuurlijk kijken we ook naar onze eigen handen.

Bij voldoende interesse willen we ook een cursus opstarten op de Winterdijk 30b! Dus kom gezellig kennismaken 🙂

Je ontvangt wat informatie op papier om te bewaren. En ook een kortingsbon voor een uitgebreide handanalyse.

Het is fijn als je laat weten dat je voornemens bent te komen, dan weten wij met hoeveel mensen we rekening moeten houden.


Introductiecursus Handanalyse

Data: Dit voorjaar….

Locatie: Hedikhuizen (gem. Heusden), regio Den Bosch

In het najaar gaan we, onder het genot van een kopje thee of koffie, weer lekker aan de slag met een klein groepje over handanalyse. Dit is een interessante en vaak gezellige cursus verdeeld over zes avonden van twee uur. De eerste keer maken we handafdrukken en die gaan we samen systematisch analyseren. Aan het eind van de cursus sluiten we af met een zelftoets die we daarna samen bespreken.

Je krijgt een map met hierin informatie en daarnaast maak je tijdens de cursus zelf (als je wil) aantekeningen. Ik adviseer je om het boek ‘Handanalyse en Zelfherkenning’ van Edo Sprong aan te schaffen (tip: Marktplaats).

Aan het eind van de cursus kan je over iemands handen het een en ander vertellen. Behalve dat dit leuk is, merk je ook dat je daardoor iemand (ook jezelf!) makkelijker begrijpt. Bij genoeg interesse zullen we aan het eind van de cursus bekijken of we doorgaan met een groep. We zullen dan dieper de stof in duiken.

Heb je interesse?  Neem dan even contact op: 06-34824165 / irenedebruin@ziggo.nl. De data worden in onderling overleg bepaald.

Meer informatie over handanalyse, klik hier.